PANDUAN PERNIAGAAN MAYA

Zaman sekarang ni kalau nak berniaga dah tak payah nak poning-poning kepala lagi dah..Cuma atas diri sendiri je rajin atau nak malas..Bagi uolls yang tengah rajin dan berminat serta tercari-cari idea nak miliki kedai sendiri secara online elok sangatlah tu sebab uolls boleh milikinya di mydNext .

Tak percaya?

Ini bukan rekaan semata-mata tau..percayalah

Anda boleh klik link di bawah ni untuk mempercayainya..

http://www.mydnext.com/acc/aff/go/kerjakosongsambilan

Ha macam mana? Mesti best sangat-sangat boleh ada kedai online sendiri..Tiada lagi angan-angan kosong sebab impian uolls pasti akan jadi kenyataan..Lepas ni dah boleh ada kedai online sendiri dan jana pendapatan..Kalau yang bekerja tu pun tak ada halangan dan alasan lagi dah nak berniaga ni..Seronok kan!

Apa? Dah klik link di atas tapi tak tahu dan tak faham macamna nak mula…Ok jangan risau,relax bawak bertenang..

Ada 4 langkah je pun tak banyak:-

1.Kena daftar akaun dululah yea..Caranya uolls klik di akaun percuma baru & isi ruangan kosong yang telah disediakan pastu klik free signup..Yes dah daftar pun.Pastu aktifkan akaun uolls dan pilih samada nak jadi pemborong atau dropship

2.Uolls kena letakkan gambar dan maklumat produk di kedai online supaya senang pelanggan nak beli..Jangan lupa letak harga yea

3.Dah boleh mula menjual pun

4.Bila dah ada tempahan uolls uruskanlah tempahan tu.Segala urusan penyimpanan, bungkusan dan penghantaran produk diuruskan oleh pembekal.

Mudah kan? Apa tunggu lagi jom rebut peluang keemasan ini dan jana keuntungan beribu-ribu lemon.. Kini semuanya dihujung jari anda!

Adakah anda jutawan yang seterusnya?Uolls sendiri yang menentukan.